Halusi seksiä ystävättären kanssa – nainen huijasi olevansa mies

Viihdeuutiset · Annika Kela

25-vuotias brittinainen on syyllistynyt erikoiseen rikokseen. Gayle Newland nimittäin huijasi olevansa mies harrastaakseen seksiä ystävättärensä kanssa. Newland iski naisystävänsä Facebookissa.

Gaylen tekaiseman profiilin mukaan hän oli mies nimeltä Kai Fortune. Nainen houkutteli ystävättärensä hotelliin, jossa heidän oli tarkoitus harrastaa seksiä. Naisen saapuessa paikalle häntä odotti yllätys. Gayle nimittäin ehdotti, että naisen silmät sidottaisiin rakastelun ajaksi, Metro-lehti uutisoi.

Nainen suostui ehdotukseen ja pari päätyi sänkyyn yhdessä. Vaikka nainen ei nähnyt seksikumppaniaan, oli hän siinä uskossa, että se oli Kai. Heidän seksisuhteensa kesti helmikuusta heinäkuuhun. Suhteen jatkumisen edellytys oli se, että nainen pitäisi silmänsä sidottuina seksin harrastamisen ajan.

Lopulta totuus paljastui ja Gayle pidätettiin. Newland kertoi poliisille, että hän huijasi naista luulemaan itseään mieheksi seksilelujen avulla. Gayle oli kertonut naiselle, että hän oli filippiiniläissyntyinen ja siksi hänen äänensä oli naismaisen korkea.

Gayle oli uskotellut naiselle, että Kai oli ollut auto-onnettomuudessa ja hän joutui pitämään myös sängyssä ihoaan suojaavia vaatteita. Tapaus sattui vuonna 2013. Newlandin kohtalo selviää tällä viikolla järjestettävässä oikeudenkäynnissä.