Selena Gomez valjasti rintansa levynsä mainokseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyään laulajana ja näyttelijänä uraa luonut Selena Gomez nousi aikoinaan kuuluisuuteen Disneyn teinitähtenä. Justin Bieberin ex-tyttöystävänäkin tunnettu Selena valmistautuu parhaillaan tuoreimman Revival-levynsä julkaisuun.

Seksi tunnetusti myy, ja niinpä 23-vuotias tähti promoaa tulevaa levyään sosiaalisessa mediassa nyt vähäpukeisen kuvan avulla. Selena Gomez poseeraa tuoreessa Instagram-otoksessa alusvaatteisillaan, ja mainostaa samalla kuvatekstissä 16. syyskuuta järjestettävää Revival-fanitapahtumaa ja lokakuussa kauppoihin ilmestyvää levyään.

Uuden levynsä nauhoitusten ohessa Selena Gomez on ehtinyt keskittyä myös näyttelemiseen. Tähti tullaan ensi vuonna näkemään The Big Short -elokuvassa ja Neighbors -komedian jatko-osassa.