Spice Girlsin paluusta käydään jo neuvotteluja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmahistorian suosituimman tyttöbändin, Spice Girls -yhtyeen paluusta keikkalavoille on huhuttu jo vuosien ajan. Huhut saivat heinäkuussa lisää tuulta alleen, kun Daily Star -lehti vihjasi paluun olevan kiinni enää Victoria Beckhamin aikatauluista.

Nyt Geri Halliwell on paljastanut This Morning -ohjelman haastattelussa, että Spice Girlsin paluukiertueesta käydään jo neuvotteluja. Mahdollinen kiertue tapahtuisi todennäköisesti ensi vuonna, jolloin yhtyeen Wannabe-debyyttilevystä on ehtinyt vierähtää 20 vuotta.

– On erittäin imartelevaa, että ihmiset tukevat edelleen Spice Girlsiä niin yksilöinä kuin yhtyeenäkin, Halliwell totesi.

– Olisi mukavaa viettää Wannaben 20-vuotissyntymäpäiviä jollain tavalla. Voin siis varmasti paljastaa, että neuvotteluja on käyty, poptähti paljasti.

Myös Mel B kertoi taannoin Jimmy Fallonin The Tonight Show -ohjelmassa yhtyeen jäsenillä olevan erityissuunnitelmia juhlavuoden kunniaksi. Digital Spy -sivuston mukaan Spice Girlsin jäseniä on nähty viettämässä aikaa yhdessä esimerkiksi David Beckhamin syntymäpäiväjuhlissa toukokuussa ja Isle of Wight -festivaaleilla kesäkuussa.