Ihastuttava kuva leviää – pikkutyttö tervehti pakolaisia makeisilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

NBC News -uutiskanavan toimittaja Cassandra Vinograd on julkaissut Twitterissä lyhyen videon, joka on osoitus ihmisten hyväsydämisyydestä pakolaiskriisin keskellä. Videolla nähdään pieni saksalaistyttö, joka tervehtii pakolaisena maahan tullutta ikätoveriaan ja ojentaa hänelle makeisia.

Toimittaja kertoi, että hän on ollut erittäin liikuttunut siitä, kuinka lämpimästi sodan jaloista selvinneet pakolaiset on otettu Saksassa vastaan. Pienestä tytöstä kuvattu video on katsottu kymmeniä tuhansia kertoja ja sitä on jaettu netissä ahkerasti.

Metro-lehden mukaan videossa nähdään suvaitsevaisuutta parhaimmillaan. On ihastuttavaa nähdä, että saksalaiset perheet ovat ottaneet tehtäväkseen opettaa perheen pienimmillekin hyväntekeväisyyttä vaikeina aikoina. Pieni tytön reippaasta ja ystävällisestä asenteesta voisivat monet ottaa opiksi.