Kylie Jenner estottomana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisklaanin nuorin tähti, Kylie Jenner, asteli täysi-ikäisyyteen täytettyään 10. elokuuta 18 vuotta. Tiuhaan tahtiin tyyliään vaihtava teinitähti sai nopeasti lukuisia rahakkaita tarjouksia aikusviihdettä tuottavilta yhtiöiltä.

Kylie ei tiettävästi ole aikeissa aloittaa uraa aikuisviihteen parissa, mutta paljastavissa kuvissa poseeraaminen ei tuota hänelle ongelmia. Nyt 18-vuotias realitytähti nähdään Galore-lehden kansikuvassa, jossa hän poseeraa erittäin laajassa kaula-aukossa.

Sisäsivuilta löytyviin otoksiin päästään tutustumaan Kylie Jennerin Instagram-tilillä. Kuvissa tähti nähdään muun muassa poseeraamassa lelutiikerin kanssa, minkä on jo epäilty olevan viittaus hänen kohuttuun suhteeseensa 25-vuotiaan Tygan kanssa. Galore-lehden tuoreen numeron kuvat on ottanut itsekin erinäisistä kohuista tunnettu valokuvaaja Terry Richardson.

kyliejenner10092015a