Lehmä esitteli uimahyppynsä – tätä ei usein näe!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko intialaisia maanviljelijöitä oli saapunut joen rantaan vilvoitellakseen vedessä. Miesten mukana oli myös vedestä nauttiva lehmä, joka oli omistajansa opastuksella opetellut hyppäämään veteen.

Netissä on julkaistu huvittava video lehmän tekemästä loikasta. Eläin syöksyi innolla veteen ja se uiskenteli ympäriinsä nauttien viileästä vedestä. Video osoittaa, että lehmä oli varsinainen vesipeto.

Lehmän omistaja sukelsi veteen lehmän viereen ja he uiskentelivat yhdessä. Paahtavassa helteessä olemisen jälkeen viileä vesi tuntui varmasti rentouttavalta. Onneksi rannalla ei ollut muita, sillä hyppäävän lehmän tiellä olevat jäisivät suurella todennäköisyydellä innokkaan uimarin alle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat