Muuttoyritys tarjoaa perheväkivallan uhrien muutot ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalifornialainen muuttofirma tarjoaa ilmaista palvelua ihmisille, jotka joutuvat jättämään kotinsa väkivaltaisen kumppanin vuoksi. Perheväkivallan uhrien kohdalla lähteminen kotoa on muutenkin hankalaa, minkä vuoksi yritys haluaa yrittää helpottaa edes hieman heidän tilannettaan.

Meathead Movers -niminen yritys on Metro-lehden mukaan toiminut vuodesta 1997 lähtien, jolloin se on perustettu opiskelijoiden toimesta. Yritys alkoi tekemään yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman Good Shepard -nimisen järjestön kanssa. Järjestön tehtävä on auttaa perheväkivallan uhreja heidän kaikin mahdollisin tavoin ja olla heidän tukenaan.

Meathead Movers saa kuulla heidän apuaan mahdollisesti tarvitsevista henkilöistä Good Shepard -järjestöltä luottamuksellisesti, minkä perusteella he lähtevät tarjoamaan ilmaiseksi apuaan vaikeassa tilanteessa oleville henkilöille. Naisten ja lasten auttaminen avaa nuorten muuttofirman palveluksessa olevien miesten silmiä, mutta auttaa myös uhreja, jotka saavat apua miehiltä väkivaltaisen käytöksen sijaan.