Pikkutyttö yritti heelflipiä skeittilaudalla – kolmas kerta toden sanoo!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skeittaaminen on totuttu yleensä mieltämään usein lähinnä poikien harrastukseksi, sillä suurin ja näkyvin osa lajin harrastajista on nuoria miehiä. Tämän käsityksen voi kuitenkin heittää romukoppaan viimeistään sosiaalisessa mediassa ihastusta herättäneen tuoreen videon myötä.

Rayssa Leal on 7-vuotias tyttö, jonka intohimona on skeittaaminen. Facebookissa jakamallaan videolla hän yrittää heelflipiä siniseen prinsessamekkoon pukeutuneena. Kaksi ensimmäistä yritystä päätyy kaatumiseen, mutta kolmannella kerralla Rayssa onnistuu vihdoin tekemään tempun. Video on muutamassa päivässä ehtinyt kerätä jo yli 4 miljoonaa katselukertaa Facebookissa.

De hoje, Viva o Skateboarding7 de setembro :D

Posted by Rayssa Leal on 7. syyskuuta 2015