Mies palkkasi etsivän – vaimo jäi kiinni etsivän teinipojan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies epäili vaimonsa valehtelevan ja pettävän häntä, minkä vuoksi mies palkkasi yksityisetsivän seuraamaan hänen vaimoaan. Tapahtumat saivat yllättävän käänteen vaimon jäädessä kiinni pettämisestä, sillä etsivä sai kauhukseen huomata uskottoman vaimon pelehtivän hänen teini-ikäisen poikansa kanssa.

Mies palkkasi yksityisetsivän seuraamaan hänen vaimoaan Amber Telfordia, jonka mies epäili olevan hänelle uskoton. Etsivä sai kokea melkoisen yllätyksen löytäessään 33-vuotiaan Telfordin hänen teini-ikäisen poikansa kanssa samasta sängystä kesken petipuuhien.

Utahissa tanssia opettava kolmen lapsen äiti tuomittiin 33 päivän vankeusrangaistuksella, minkä lisäksi hän joutuu suorittamaan 150 tuntia yhdyskuntapalvelua. Kävi ilmi, että suhde oli kestänyt jo pidempään ja nainen oli ostanut suhteen aikana pojalle muun muassa vaatteita ja matkan Disneylandiin. Telford oli hakenut kaksi kuukautta ennen kiinni jäämistään eroa aviomiehestään.