Devin Brugman ja Natasha Oakley rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman on noteerattu kesän aikana useita kertoja bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Viime päivinä Devin on viihtynyt uimarannoilla.

Eilen Devin kuvattiin nauttimassa rantavedessä bikineissä yhdessä malliystävänsä Natasha Oakleyn kanssa. Miami Beachilla näyttävät kaunottaret käänsivät varmasti miesten katseet.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash