Hampurilaisten kuningas – tätä jättiläistä ei yksin syödä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalaiset rasvaisten ja epäterveellisten herkkujen valtiaat Epic Meal Time -kanavalla ovat kehitelleet jälleen yhden älyttömimmistä annoksistaan. Miehet ovat julkaisseet YouTube-videon, jossa he tekevät 84 juustohampurilaista sisältävän juustohampurilaisen.

Videolla McDonald’s-ravintolan työntekijä ihmettelee miehen tekemää 85 juustohampurilaisen tilausta autoluukulla ja varmistaa tilauksen useaan otteeseen. Mies menee parkkipaikalle odottelemaan hampurilaisten valmistumista, kunnes ravintolan työntekijät saapuvat auton luo useiden pahvilaatikoiden kanssa.

Miehet tekevät hampurilaissämpylät, joiden sisään he piilottavat 84 juustohampurilaista, sillä yksi tilatuista taisi ennen ruoanvalmistusta kadota parempiin suihin. Sämpylöiden lisäksi he valmistavat jättiläismäiset pihvit ja paistavat runsaasti pekonia. Valmistunut superhampurilainen sisältää yhteensä noin 65.000 kaloria ja siitä ruokkisi suuremmankin seurueen.