Uusi hiustrendi bruneteille – hiukset kuin bensiinissä kasteltu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiustrendit muuttuvat nopeasti. Välillä tietty pituus ja tietyt hiusvärit ovat muodissa ja jo pidemmän ajan pastelliset sävyt ovat hehkuneet kauniina monien julkisuuden henkilöiden kutreissa.

Nyt Metro-lehti esittelee uuden pääasiassa tummahiuksisille saapuneen trendin, jossa hiukset näyttävät siltä kuin ne olisi kasteltu kiiltävässä polttoaineessa.

Petrolhair-hiukset ovat tämän syksyn uutuus. Värjäystyylissä hiuksiin värjätään punaisia, vihreitä, sinisiä, keltaisia ja violetteja osioita niin, että ne sulautuvat kauniisti toisiinsa. Valon osuessa hiuksiin ne hehkuvat upeasti eri väreissä ja näyttävät samalta kun maassa olevan bensiinilammikon heijastukset.

Värjäystyyli sopii parhaiten tummiin hiuksiin, joissa värjäyksellä luotu efekti näyttää eniten bensiininkaltaiselta heijastukselta. Vaaleissa hiuksissa raidat saattavat olla liian näkyvät, sillä väriosioiden kuuluu alkaa ja päättyä huomaamattomasti ja liukua tumman hiuksen pinnalla kuin öljy.

Need my hair like this #Cute #LoveIt #OilSlick ?❤???✌

Kuva, jonka Chloe Fenton ? (@_clobo_x) julkaisi