Hurjapää ajoi padon seinämää pyörällä – kamera ikuisti kaiken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevyet ja kompaktit videokamerat ovat mahdollistaneet aikaisempaa hurjempien stunttivideoiden kuvaamisen. Kamerat kiinnittyvät helposti extreme-lajien harrastajien kypäriin, joten tempuista päästään nauttimaan ensimmäisen persoonan näkökulmasta.

Tuoreella Youtube-videolla päästään pyöräilijä Primoz Ravnikin kyytiin hänen ajaessaan alas lähes pystysuoraa padon seinämää pitkin. Mies kiitää pyörällään alas 60 metrin korkeudesta, päätyen alapuolellaan olevaan veteen. Huikea suoritus taltioitiin tälläkin kertaa Primozin kypärään kiinnitetyllä kameralla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat