Jymy-yllätys takapihalla – karhu peuhasi riippukeinussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa karhut pysyttelevät mielellään kaukana ihmisistä, mutta kaikkialla ne eivät ole yhtä ujoja vaan ovat alkaneet lähestymään ihmisten asutuksia. Karhujen on nähty uivan talojen takapihoilla olevissa uima-altaissa ja leikkivän lasten leluilla.

Tällä kertaa karhu löydettiin nauttimasta perheen takapihalla olevasta riippukeinusta. YouTube-videolla nähdään, miten villi karhunpoika on tullut talon takapihalle ja löytänyt rentouttavan näköisen riippukeinun. Karhu on heti ymmärtänyt riippukeinun tarkoituksen ja kavunnut sen päälle makoilemaan. Karhu etsii riippukeinussa hyvää asentoa ja nauttii selkesti sen keinuvasta liikkeestä.

Mies on luultavasti saanut hieroa muutaman kerran silmiään ennen kuin on uskonut näkevänsä karhun makoilemassa riippukeinussaan. Onneksi miehellä oli kamera lähellä ja hän pääsi ikuistamaan tämän hauskan tilanteen.