Naiselle kasvoi rinta myös selkään – hämmentävät kuvat julki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dublinissa asusteleva irlantilaisnainen on lykännyt lääkärille menoa viimeiseen asti. 46-vuotias nainen ei ollut halukas hakeutumaan lääkärille edes siinä vaiheessa, kun hän huomasi, että hänen selkäänsä oli kasvanut ylimääräinen rinta.

Jääräpäinen nainen meni lääkäriin vasta sitten, kun hän alkoi saada huolestuneita kommentteja paitansa alla pullottavasta möykystä. Daily Mail -lehden mukaan naisen selässä kasvoi hyvänlaatuinen kasvain eli lipooma.

Casereports.bmj.com
Casereports.bmj.com

Suurikokoinen lipooma oli kymmenen vuoden kehittymisen tulos. Naisen lääkäri paljasti, ettei nainen kokenut tarpeelliseksi hakeutua lääkäriin aiemmin, sillä kasvain ei ollut häirinnyt hänen elämäänsä.

Kuvat naisen kasvaimesta on julkaistu BMJ Case Reports -lääketieteellisellä sivustolla. Lääkäreiden mukaan kasvain ei ole hengenvaarallinen, mutta se todennäköisesti jatkaa kasvuaan kunnes se leikataan. Dublinissa työskentelevän lääkärin Tunde Abdulsalamin mukaan nainen on leikkausjonossa ja hän paranemismahdollisuudet ovat hyvät.