Nicki Minaj -vahanukke sikailun kohteena – seksikuvat olivat liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Las Vegasissa sijaitseva Madame Tussaud’s -vahakabinetti paljasti elokuussa räppäri Nicki Minajia esittävän nuken. Museon musiikkihuoneessa esillä oleva nukke on varsin tarkka jäljennös hänen Anaconda-videonsa kuuluisassa kohtauksissa.

Nicki Minajia esittävästä vahanukesta on kuitenkin koitunut ongelmia museolle. Lukuisat vieraat ovat lääppineet nukkea ja kuvanneet itseään vihjailevissa asennoissa vaha-Nickin kanssa. Lopulta vahakabinetin henkilökunnan täytyi tehdä asialle jotain.

Verkossa liikkuneet huhut Nicki Minajin poistamisesta museosta osoittautuivat liioitelluksi. Sen sijaan nukkea ja sen ympärillä olevia lavasteita siirreltiin hieman, eivätkä vieraat enää pääse yhtä helposti poseeraamaan patsaan taakse.

– Hahmo on edelleen esillä ja se pysyy yhtenä kokoelmamme suosituimmista lisäyksistä. Me olemme sijoitelleet nukkea ympäröivät lavasteet uudelleen. Toivomme vieraiden olevan nyt kohteliaampia vahanukkea kohtaan, vaikka he voivat edelleen ottaa siitä kuvia, museossa työskentelevä Cole Kouvaris kertoi The Fader -sivustolle.