Opiskelija suunnitteli humalassa lentokoneen – ei muistanut enää aamulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monille ihmisille tulee toisinaan erikoinen tarmo puuhastella omia askareitaan, kun he ovat saapuneet humalaisina kotiin baarista. Harvat kuitenkaan intoutuvat suunnittelemaan yö pikkutunteina kokonaisia lentokoneita, kuten erään amerikkalaisopiskelijan tapauksessa kävi.

Michiganin teknillisessä yliopistossa opiskeleva Keith Fraley oli viettämässä iltaa omassa huoneessaan, kun hänen kämppäkaverinsa Mark ryntäsi sisään. Humalainen Mark halusi lainata Keithin koulukirjoja, ja saatuaan ne palasi omiin oloihinsa. Pian kämppis palasi lainaamaan Keithiltä vielä valkoista muistitaulua.

The Guardian -lehden mukaan runsain määrin rommia ja vodkaa nauttinut Mark alkoi puuhastelemaan kirjojen, papereiden ja tussitaulun parissa. Kellon ollessa noin 01:30 humalainen nuori mies oli ehtinyt suunnittelemaan kokonaisen maaefektialus-tyyppisen lentokoneen. Mark heräsi seuraavana aamuna krapulaisena, vailla minkäänlaista muistikuvaa edellisyön puuhista.

Keith otti Markin kaavioista kuvia, ja jakoi ne Twitter-tilillään. Twiitistä tuli nopeasti hitti sosiaalisessa mediassa, ja se on jaettu uudelleen jo yli 78.000 kertaa. Verkossa saamastaan suosiosta huolimatta Mark ei ole suostunut paljastamaan koko nimeään. Opiskelija nimittäin pelkää juomatapojensa haittaavan mahdollista tulevaa työllistymistään.