Pelastetut kissasiskokset lohduttavat häkissä toisiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjois-Carolinan Fayettevillessä sijaitsevassa eläinsuojassa on kuvattu hellyttävä video kahdesta kissasta, jotka ovat yhteisessä häkissä. Kissat on pelastettu ja tuotu eläinsuojaan, jossa ne odottavat, että joku tulisi ihastumaan niihin ja antaisi niille rakastavan loppuelämän kodin.

Videolla kissat lohduttavat toisiaan ja istuvat vieretysten. Toinen kissa näyttäisi halaavan ja hierovan pienempää kissaa, joka painaa päätään isomman syliin. Kissat ovat siskoksia ja ne tulisi videon perusteella ehdottomasti adoptoida yhdessä samaan perheeseen.

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa kuva kahdesta halaavasta koirasta alkoi leviämään verkossa. Koirat olivat lopetusuhan alla, mutta alkoivat kiinnittämään ihmisten huomion halaamalla toisiaan yhteisessä häkissään eläinsuojassa, minkä ansiosta ne adoptoitiin. Toivottavasti nämä kaksi kissaa saavat yhtä mukavan kohtalon ja rakastavan perheen, joka adoptoi kissasiskokset yhdessä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat