Rikolliset iskivät pankkiin – olikin suljettu jo vuosi aiemmin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Varkaat eivät tunnu aina suunnittelevan rikoksiaan täydellisesti alusta loppuun asti, mutta tämän rikoksen tekijät eivät olleet tehneet taustatutkimusta laisinkaan. Poliisit olivat ihmetelleet sunnuntaiyönä saadessaan hälytyksen, että vuosi sitten ovensa sulkeneeseen pankkiin oli murtauduttu.

Dunbarthonshiren Clydebankissa sijaitsevaan The Royal Bank of Scotland -pankkiin oli murtauduttu sunnuntaina. Poliisit olivat ihmetelleet saadessaan yöllä hälytyksen asiasta, sillä pankki oli lopettanut toimintansa noin vuosi sitten. Pankkiin murtautuneet miehet eivät kuitenkaan tainneet olla tietoisia siitä, että pankki on sisältä täysin tyhjä.

Kolme miestä oli murtautunut pankkiin vain huomatakseen, että rakennus oli tyhjä. Miehet olivat myös yrittäneet tyhjentää seinässä kiinni olevat automaatit, jotka eivät olleet toiminnassa. Poliisit etsivät Metro-lehden mukaan kolmea murtautumisesta epäiltyä miestä, jotka juoksevat vielä toistaiseksi vapaana tyhjin käsin tämän tapauksen jäljiltä.