Uusi julkkispari? Rita Ora illasti Zayn Malikin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Äskettäin sinkkuuntunut poptähti Rita Ora on nähty treffeillä One Direction -yhtyeen entisen jäsenen Zayn Malikin kanssa. Tähdet viihtyivät toistensa seurassa Koi-ravintolassa West Hollywoodissa.

Daily Mail -lehden mukaan Rita ja Zayn saapuivat ravintolaan samalla kyydillä. Yrityksistä huolimatta he eivät onnistuneet välttelemään paparazzeja. 24-vuotias Ora on usein kehunut 22-vuotiasta Malikia haastatteluissaan. Hänen mielestään Zayn on kerrassaan upea.

Tunnelmallisesta illallisesta huolimatta Rita on kiistänyt tapailevansa Malikia. Lähipiiristä paljastettiin, että illallinen oli tähtien managereiden järjestämä ja pari keskusteli illallisen äärellä mahdollisesta yhteistyöstä musiikin saralla. Tähdet ovat vakuuttaneet, että he ovat vain ystäviä keskenään.