Tinderiin uusi Super Like -ominaisuus

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on mullistanut treffailukentän täysin ja luonut kevyemmän alustan, jossa ihmiset voivat tutustua toisiinsa helposti ilman sen suurempaa sitoutumista. Yksi suosituimmista palveluista on Tinder, jonka avulla moni sinkku on löytänyt itselleen mielenkiintoista treffiseuraa.

Tinderissä sinkut voivat viettää aikaansa flirttaillen, etsien uusia tuttavuuksia tai halutessaan parisuhteeseen. Moni palvelun käyttäjä käyttää Tinderiä nimenomaan kevyenä ajanvietteenä, jolloin tosimielessä poika- tai tyttöystävää etsivät voivat jäädä huomaamatta. Tinder on kuitenkin kehittänyt uuden ominaisuuden sovellukseensa, jossa henkilö voi nyt ilmaista todellisen kiinnostuksen toista kohtaan.

Tinder on päivittänyt uusimpaan versioonsa Super Like -ominaisuuden, mitä painamalla käyttäjä voi helposti ilmaista toiselle olevansa todella kiinnostunut hänestä. Super Like -ominaisuus on saatavilla aluksi Australiassa 10. syyskuuta lähtien, minkä jälkeen se leviää lähiviikkojen aikana myös muihin maihin.