Rillit Huurussa -kaunotar kansikuvassa ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Kaley Cuoco on luonut uraa pääasiassa televisioroolien parissa jo 1990-luvulta lähtien. Viime vuosina tähti on kuitenkin tullut parhaiten tunnetuksi roolistaan huippusuositussa komediasarjassa Rillit huurussa, eli The Big Bang Theory.

Nyt Kaley Cuoco nähdään rohkeissa merkeissä Shape-lehden tuoreen numeron kannessa. Kuvassa 29-vuotias tähti poseeraa valkoisessa, avonaisessa paidassa ja pikkuhousuissa. Kuntoiluun keskittyvän lehden sisäsivuilla Kaley kertoo hyvän kuntonsa olevan pitkälti joogan ansiota.

Rillit huurussa -tähti meni vuonna 2014 naimisiin tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa. Kaley nousi viime vuonna otsikoihin julkaistuaan nenäleikkaukseen viittaavan kuvan Instagramissa. Monet epäilivät kyseessä olleen kauneusleikkaus, mutta näyttelijä itse vakuutti operaation olleen tarpeellinen hänen terveytensä kannalta.

kaleycuoco12092015