Matkustaja kuvasi aavemaisen näyn junan käytävällä: ”Kuin poimuajoa”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäjällä kiitävän junan käytävästä on kuvattu aavemainen video. Junan vaunuissa vilisevät varjot olivat tallentuneet erään matkustajan kuvaamalle videolle. Ajoittain synkät varjot pimensivät koko käytävän.

Katsojat ovat huomanneet, että käytävällä liikkuvat varjot saivat aikaan erikosen efektin. Vaikka kuvaaja pysyi paikoillaan, näytti videossa siltä kuin hän olisi kiitänyt eteenpäin käytävällä elokuvista tutulla poimuajolla.

Mirror-lehden mukaan kauhuelokuvien ystävät ovat muokanneet videosta elokuvamaisia versioita. Joissain versioissa varjojen pimentävälle käytävälle ilmestyy pelottavia hahmoja. Monen mielestä videon katsominen on pelottavaa ilman efektejäkin. Pitkän ja synkän käytävän tuijottaminen saa monien mielikuvituksen laukkaamaan.