Nainen riisui itsensä kadulla – sitten paljastui uskomaton syy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amy Pence-Brown -niminen nainen riisui vaatteensa vilkkaalla ostoskadulla 29. elokuuta tehdäkseen sosiaalisen kokeilun. 29-vuotias nainen seisoi kadulla alusvaatteisillaan silmät peitettynä Downtown Boisen alueella Idahossa, ja tarjosi ohikulkijoille tusseja, joilla he voivat piirtää Amyn ihoon.

Amy Pence-Brown halusi tehdä kokeilun herättääkseen keskustelua hyvän itsetunnon puolesta ja kannustaakseen ihmisiä rakastamaan omia vartaloitaan. Nainen kertoo Idaho Style -blogissaan olleensa kauhuissaan ennen kokeilua, mutta halunneensa ehdottomasti viedä sen loppuun saakka oman itsensä ja muiden ihmisten itsetunto-ongelmien puolesta.

Amy seisoi kadulla silmät sidottuna tarjoten tusseja ohikulkeville ihmisille. Naisen edessä oli kyltti, jossa kerrottiin Amyn seisovan kadulla kaikkien itsetunto-ongelmista kärsivien ihmisten vuoksi. Amy kertoi kyltissä kaikkien vartaloiden olevan arvokkaita, minkä vuoksi hän pyytää kaikkien häntä tukevien henkilöiden ottavan tussin ja piirtävän sydämen naisen ihoon.

Radical Self-Acceptance: An Experiment/Performance by Amy Pence-Brown from Melanie Flitton Folwell on Vimeo.

Tapaus ei toki ollut ensimmäinen laatuaan. Vastaava tempaus toteutettiin kuukausi sitten Lontoossa.