Sisäreisien välivillitys historiaan – nyt tulevat muodokkaat reidet!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihannoivat laihuutta, ja sisäreisien väliin muodostuvaa rakoa on pidetty muotilehtien sivuilla jo pidemmän aikaa kauniina. Sisäreisien väliin jäävä rako muodostuu vain, jos henkilö on todella hoikka, mutta kaikille raon syntyminen ei ole edes fyysisesti mahdollista.

Villitystä kritisoitiin paljon ja se jätti monet naiset ulos, sillä vain harvalle jää rako reisien väliin. Nyt Instagramin valtaa kuitenkin uusi terveellisempi trendi, jossa hoikat, pulleat, suorat ja muodokkaat reidet ovat pääosassa. Trendistä käytetään Metro-lehden mukaan nimitystä Thighbrow, jossa naisen istuessa reiden ja lantion väliin muodostuu kaunis kaareva varjo.

Kardashianit näyttävät Instagram-kuvillaan mallia siitä, mikä on seksikästä. Reisien ja lantion väliin istuutuessa muodostuva varjo ja taive on nyt seksikkäämpää kuin mikään muu. Tämä on hyvä uutinen kaikille, sillä kenellä tahansa muodostuu tällainen taitekohta reisien yläpäähän aina istuessa. Kaikki pystyvät ottamaan taitekohdan paljastavan kuvan eikä kyseinen villitys sulje yhtäkään vartalotyyppiä pois.

Made in KrisJenner™

Kuva, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi

thanks @goldteethgod for the necklace of my G wagon ?

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi