Teinipoika istui oudosti – peräsuolesta löytyi 28 pussia heroiinia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisit ovat pysäyttäneet epäilyttävän ajoneuvon maantiellä, Englannissa. Rutiinitarkastuksen yhteydessä poliisit huomasivat, että kyydissä istunut teinipoika käyttäytyi oudosti. Viranomaiset kiinnittivät erityisesti huomiota pojan omituiseen istumistyyliin.

Poliisit epäilivät, että teinillä oli hallussa huumeita ja he veivät 16-vuotiaan nuorukaisen asemalle. Ruumiintarkastuksen yhteydessä viranomaisille paljastui, että teini oli kuljettanut peräsuolessaan jopa 28 annospakettia heroiinia. 

Teini pidätettiin huumeiden hallussapidosta. Autoa ajanut kuski paljasti poliiseille olevansa huumeiden käyttäjä. 46-vuotias Alexander Mills kertoi, että teini oli luvannut hänelle huumeita siitä hyvästä, että hän antaisi pojalle kyydin hänen autollaan. Metro-lehden mukaan molempien miesten kohtalo selviää syyskuun lopulla järjestettävässä oikeudenkäynnissä.