Pikkupojan synttärilahja järkyttää: Isä vei ampumaan karhun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen metsästäjä Greg Sutley on julkaissut netissä mielipiteitä jakavan videon, joka tosin siitä syntyneen kohun myötä poistettiin verkosta. Mies oli vienyt poikansa ja hänen ystävänsä metsään ampumaan karhun pojan syntymäpäivien kunniaksi.

Sutley kuvasi karhun kaadon videolle ja julkaisi sen netissä. Daily Mail -lehden mukaan video on kuvattu Albertassa, Kanadassa. Videolla yhdeksänvuotias poika ampuu karhun isänsä yllyttämänä. Vaikka poika oli aluksi hermostunut tilanteesta, oli hän lopulta iloinen siitä, että hän onnistui tappamaan karhun.

Greg ja pojat eivät todellisuudessa metsästäneet karhua, vaan tilanne oli lavastettu poikaa varten. Karhut oli houkuteltu metsäaukiolle ruokien avulla. Yhdeksänvuotias sai valita ruokailevista karhuista sen, jonka hän tappaisi.

Video on aiheuttanut kohun sosiaalisessa mediassa ja myöhemmin Greg Sutley poisti videon Youtube-kanavaltaan. Video on kuitenkin kopioitu ja sitä jaetaan edelleen. Monen mielestä metsästäjän teko on ollut järkyttävä ja ajattelematon.