Sähkölamautin vatsaan – tältä näyttää hidastettuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Slow Mo Guys -kanavaa ylläpitävät miehet ovat ansainneet paikkansa hidastuskuvien mestareina. Miehet ovat kuvanneet useita YouTube-videoita suurilla ylinopeuksilla ja antaneet katsojille mahdollisuuden nähdä monia hienoja tilanteita yksityiskohtaisissa hidastuskuvissa.

Nyt The Slow Mo Guys on julkaissut videon, jossa he näyttävät, miltä sähkötainnuttimella ampuminen näyttää ja miten se vaikuttaa ammuttavaan kohteeseen. Video on kuvattu Phantom v2511 -kameralla, jolla tainnuttimen osuminen ihoon tallennettiin kuvaamalla 28.000 kuvaa sekunnissa.

Mies on suostunut koehenkilöksi videolle, jossa näytetään miten pitkät tainnutusnuolet osuvat ja uppoavat miehen ihoon. Mies karjaisee kivusta ja kaatuu maahan tainnutuksen vaikutuksesta. Kuvassa nähdään, miten heti nuolen upottua ihoon kaikki miehen selkälihakset jännittyvät samanaikaisesti.