Tragedia Tom Cruisen leffakuvauksissa – kaksi kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tuotantojen kuvauksissa pidetään tarkasti kiinni turvallisuudesta, mutta aika ajoin kuvauksissa tapahtuu silti ikäviä onnettomuuksia. Nyt kaksi ihmistä on menehtynyt ja yksi loukkaantunut vakavasti kuvauspaikalla Kolumbiassa tapahtuneessa traagisessa lentoturmassa.

Hollywood Reporterin mukaan kuvausryhmän käytössä ollut pienkone putosi maahan eilen perjantaina. Kolumbian ilmailuviranomaiset ovat vahvistaneet tiedot. Elokuvan päätähti Tom Cruise ei tämänhetkisten tietojen mukaan ollut mukana lentokoneessa.

Kaksimoottorisen Aerostarin turmassa menehtyivät Helinet Technologies -yhtiön perustaja ja johtaja Alan Purwin ja kolumbialainen Carlos Berl sekä loukkaantui amerikkalainen lentäjä Jimmy Lee Garland. Lentäjä on hoidettavana sairaalassa Medellinissä. Onnettomuuden syyksi epäillään huonoa lentosäätä. Lentokone oli matkalla Santa Fe de Antioquiasta läheiseen Medelliniin.