Erikoinen rikos: Mies pahoinpiteli äitinsä perunasalaatilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisit ovat pidättäneet 34-vuotiaan floridalaismiehen epäiltynä pahoinpitelystä. Äidin ja pojan välille syntynyt riita oli äitynyt väkivaltaiseksi ja poliisit olivat saapuneet paikalle rauhoittelemaan tilannetta.

Mirror-lehden mukaan mies oli karannut paikalta viranomaisten saapuessa. Perheenäiti kertoi, että hän oli saanut ruhjeita kasvoihinsa, koska poika oli heittänyt häntä perunasalaatilla. Mies oli heittänyt ruokapöydässä kourallisen salaattia naisen kasvoihin ja poistunut paikalta.

Viranomaiset löysivät muutaman korttelin päästä miehen, joka vastasi tuntomerkkejä. Epäselvän pahoinpitelytapauksen seurauksena mies pidätettiin, sillä hänellä oli jo entuudestaan ehdonlainen tuomio. Vaikuttaisi siltä, että miehen olisi kannattanut pidättäytyä perunasalaatin heittelystä, sillä nyt häntä uhkaa vankeustuomio. Vielä ei ole tiedossa mikä osa perunasalaatissa aiheutti vammat.