Hääpari ikuisti 250 juhlavierastaan – bileet muuttuivat musiikkivideoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hääparit haluavat häistään ikimuistoiset ja monet haluavat räätälöidä juuri heidän näköisensä juhlan. Eräs pariskunta päätti pitää oman hääjuhlansa isossa japanilaisessa ravintolassa, minkä lisäksi heillä oli melko omaperäinen idea siihen, miten jokainen juhlavieras saadaan ikuistettua kameraan.

Monissa häissä on palkattu valokuvaaja tai vähintäänkin valokuvauskoppi, jonne ihmiset yritetään saada kuvaamaan itseään muistoksi hääparille. Robert ja Teresa halusivat kuitenkin saada omista häistään hieman vauhdikkaamman muiston itselleen, ja päättivät tehdä juhlavieraiden kanssa musiikkivideon.

Musiikkivideo on kuvattu yhdellä otolla ja alkaa siitä, kun hääpari laulaa toisilleen. Sen jälkeen hääpari käy eri kappaleiden siivittämänä jokaisen pöytäseurueen luona, että kaikki pääsevät kuviin. Videon avulla jokainen juhlavieras häiden kaikista 250 vieraasta tuli tallennettua videolle, joka jää parille hauskaksi muistoksi heidän tärkeästä päivästään.