Ireland Baldwin julkaisi topless-kuvansa – Instagram ei sensuroinut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Viime aikoina runsaasti amerikkalaismediassa esillä ollut näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin.

Nyt Ireland Baldwin on kohahduttanut jakamalla Instagramissa topless-otoksen. Kuvassa 19-vuotias tähti riisuu uimapukuaan rannalla Kaliforniassa. Otos läpäisi Instagramin tiukan sensuurin, sillä Irelandin nännit on peitetty mehiläistarralla.

Ireland Baldwin aloitti mallinuransa virallisesti vuonna 2013 kirjoitettuaan sopimuksen IMG Models -yhtiön kanssa. Sittemmin hänet on nähty muun muassa W Magazine, Vanity Fair ja Elle -lehtien sivuilla. Ireland on myös kokeillut näyttelemistä Legendat kehässä -elokuvassa.

Big Surr • No Reservations //

Kuva, jonka Ireland Basinger Baldwin (@ireland.baldwin) julkaisi