Leffakovisten leffakovis? Jason Stathamin lyönnit koottiin yhteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Jason Statham on noussut tämän hetken suosituimpien toimintatähtien joukkoon The Rockin ja Vin Dieselin rinnalle. Kovaotteisista rooleistaan tunnettu mies on tähdittänyt esimerkiksi The Transporter ja Crank -elokuvasarjoja sekä tänä vuonna Spy – Vakoojan asussa -toimintakomediaa.

Nyt Youtuben Burger Fiction -kanavalla nähdään video, johon on koostettu jokainen Jason Stathamin lyönti valkokankaalla. Video seuraa miehen urakehitystä vastuastajien pieksijänä Puuta, heinää ja muutama vesiperä -elokuvasta aina tämänvuotiseen Fast & Furious -sarjan tuoreimpaan osaan. Yhteensä lyöntejä kertyy 264 kappaletta.

Seuraavaksi Jason Statham suorittaa turpasaunan vastustajilleen The Mechaninc -elokuvan jatko-osassa. Tosielämässä mies seurustelee huippumalli Rosie Huntington-Whiteleyn kanssa.