Duudson-Jukka housut kintuissa Hollywoodin leffabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit ovat menestyneet upeasti maailmalla, ja nykyisin Los Angelesin suunnalla vaikuttavat herrat ovat jo tuttu näky erilaisissa julkkisbileissä. Eilen vuorossa oli kuitenkin jälleen poikkeuksellinen tempaus, kun Duudson-Jukka pääsi elokuvabileiden punaiselle matolle.

Jukka Hilden päätti nimittäin repäistä kunnolla vetämällä housut kinttuihin kesken kaiken. Hän itse julkaisi kuvia bileistä Instagramissaan.

– Ooops! The #dudesons inside me just woke up and crashed the red carpet naked :-) peace, love and happiness #nfmla #newfilmmakers its all about creating content and having fun with it! #thrownout #wishingnudehappiness #imorange, Jukka Hilden kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Jukan mukana juhlimassa olivat myös muun muassa Antti Luusuaniemi ja Kimmo Yläkäs. Aiemmin Antti ja Jukka olivat autoajelulla Apulanta-yhtyeessä nykyisin vaikuttavan Ville Mäkisen kanssa.