Miley Cyrusin riettaat asut puettiin miehille – ei ole kaunis näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miley Cyrus rakastaa ihmisten shokeeraamista. Yleensä poptähti yllättää rohkeilla poseerauksilla ja paljastavilla asuillaan, jotka eivät jätä juuri mitään mielikuvituksen varaan. BuzzFeedVideo laittoi muutaman miehen kokeilemaan Cyrusin asuja, jotka ovat aiheuttaneet eniten kohua mediassa.

Miley Cyrusin pukemat vaatteet ovat yleensä niin älyttömiä, että harva nainenkaan pystyisi laittamaan niitä päälleen uskottavasti. Miehet ottivat kuitenkin haasteen vastaan ja suostuivat pukeutumaan asuihin ja astumaan Cyrusin saappaisiin pieneksi hetkeksi.

Miehet kokeilivat Cyrusin erilaisia tyylejä aina viattomasta Hannah Montana -roolista tunnettujen tyylien kautta roiseihin esiintymisasuihin asti. Miehet ihmettelivät monia poptähden asuvalintoja, joista isoimmat naurut taisi saada eläinkuvalla varustettu body ja valkoinen verkkotoppi, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan.