Tämä on nyt huippumuotia! Voisi olla suomalaiselta vapputorilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodin käänteet ovat joskus hyvinkin nopeita, ja todella usein uudet trendit yllättävät olemalla jotain aivan muuta kuin olisi voinut olettaa. Vanhan sanonnan mukaan trendit kiertävät 20 vuoden kehää, ja nyt Givenchyn muotinäytöksessä on todistettu sanonta todeksi.

Eilen nimittäin New Yorkissa järjestettiin Givenchyn kevät/kesä 2016 -muotinäytös, johon osallistui runsaasti julkkismaailman silmäätekeviä. Seurapiirikaunottaret esittelivät samalla omaa näkemystään siitä mikä on juuri nyt kuuminta, ja tulos oli melko yllättävä.

Amanda Seyfried saapui nimittäin koirapaidassa, joka olisi voinut olla peräisin suomalaiselta vapputorilta. Yhtä lailla myös Liv Tylerin ystävä poseerasi Raidersin paidassa, jollaiset olivat edellisen kerran kuumaa tavaraa 20 vuotta sitten. Nyt suomalaistenkin kannattaa siis kaivaa vaatekaappien pohjia ollakseen huipputrendikkäitä.

Splash
Splash
Splash
Splash