Britney Spears on taas kuuma sinkku – treffeillä ravintolamogulin kanssa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Äskettäin poikaystävästään eronnut poptähti Britney Spears on nähty treffeillä ravintola-alan mogulin Harry Mortonin kanssa. Pariskunta suuntasi yhteiselle illalliselle Iroha Sushi -ravintolaan Los Angelesissa.

TMZ-viihdesivuston mukaan kyseessä oli parin ensitreffit. Silminnäkijöiden mukaan pariskunnalla näytti olevan hauska ilta. Harry Morton on menestynyt ravintolayrittäjä, jonka suvulla on pitkä historia alalla.

Harry Mortonin isoisä Anrie Morton tunnetaan suositun Morton Steakhouse -ravintolan perustajana. Lähipiirin mukaan ei ole ensimmäinen kun Harry deittailee kuuluisuuksia, sillä mies taannoin seurusteli näyttelijätär Lindsay Lohanin kanssa. Parin eroa puitiin mediassa, sillä Lohania syytettiin Mortonin asunnon tuhoamisesta katkeran eron seurauksena. Morton on selvästi hyväksynyt sen, että Spearsia deittaillessa hän on jälleen kerran median valokeilassa.