Vapiskaa tytöt! David Beckhamin poika on todellinen hurmuri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckhamin ja poptähti Victoria Beckhamin esikoispoika Brooklyn on matkalla muotialan huipulle. Komea hurmuri allekirjoitti hiljattain rahakkaan mallisopimuksen ja hänelle on tarjottu useita työkeikkoja Hollywoodista.

Eilen Brooklyn kuvattiin New Yorkissa, jossa hän vältteli kuvaajia todella tyylikkäänä smokkitakkiin ja mustiin farkkuihin pukeutuneena. Kuvien perusteella ei ole epäselvyyttä, etteikö Brooklyn tulisi sulattamaan jatkossa miljoonien tyttöjen sydämet.

Brooklynistä on aiemmin povattu tulevaa jalkapallotähteä, sillä lahjakas nuorukainen on ollut alan parhaiden valmentajien valmennuksessa. Nuorukainen on lahjakas monessa asiassa ja hän joutunee pian päättämään tulevaisuutensa suunnasta. Tulevaisuus näyttää viekö muotiala voiton jalkapallosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash