Demi Lovato ymmärsi kysymyksen väärin – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Demi Lovato oli uuden albuminsa tiimoilta tekemässä haastatteluita, kun Berlin NRJ -radiokanavan juontaja kysyi poptähdeltä kenties yleisimmän kysymyksen. Haastattelija uteli, mikä Lovaton lempiruoka on, mutta tähti vastasi kysymykseen odottamattomalla tavalla ymmärtäessään sen väärin.

Englannin kielessä sama sana tarkoittaa sekä ruokalajia että astiaa. Haastattelija kysyi Lovatolta, mikä hänen lempiruokansa on, mutta jostain syystä Lovato ajatteli juontajan tahtovan tietää hänen suosikkiastiansa. Lovato alkoi kertomaan monia syitä siihen, miksi muki on maailman paras astia.

Lovato alkoi kertoa haastattelijalle, että hän pitää eniten mukeista, koska niihin voi laittaa kuumaa sisältöä ilman, että tarvitsee polttaa omia käsiään. Lovato kertoi pitävänsä esimerkiksi kahvin ja teen juomisesta, minkä vuoksi mukit ovat parhaita astioita. Haastattelijalla oli varmasti naurussa pitelemistä, kun hän huomasi, että laulajatar ymmärsi hänet väärin.