Diandra esittää Onnelin ja Annelin talvi –tunnuskappaleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diandra esittää Onnelin ja Annelin talvi –elokuvan tunnuskappaleen Pidä huolta. 18. syyskuuta singlenä julkaistava kappale on uusversio Pave Maijasen hitistä vuodelta 1981. Uudelleensovituksesta vastaavat Mats Takila, OP Vuorinen ja Diandra.

– Onneli ja Anneli –kirjat olivat ihan parasta lapsuuden lukuantia! Olin tosi ilahtunut kun elokuvan tuotantoryhmä pyysi juuri minua mukaan tunnusbiisiä laulamaan. Pidä huolta –biisi on tietysti myös tuttu hitti, jota oli erittäin jännittävää päästä sovittamaan uudelleen tuottajieni kanssa, Diandra kertoi.

9. lokakuuta ensi-iltansa saava Onnelin ja Annelin talvi –elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan, joka on järjestyksessä toinen neljästä Onneli ja Anneli -kirjasta. Onnelin ja Annelin talvi -elokuva on jatkoa Onneli ja Anneli –elokuvalle, joka keräsi lähes 180.000 katsojaa elokuvateattereissa vuonna 2014.