Hugh Jackman yllätti sairaan pikkupojan – tapaaminen kostuttaa silmät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australian Sydneysta kotoisin oleva yhdeksänvuotias Dominic on todella kova Hugh Jackman -fani. Hän pitää Jackmanista erityisen paljon sen vuoksi, että näyttelijä esittää pojan lempihahmoa Wolverinea, jolla on pojan mielestä kaikista parhaimmat yliluonnolliset kyvyt.

Dominicilla on kystinen fibroosi, joka on ennenaikaiseen kuolemaan johtava perinnöllinen aineenvaihduntasairaus. Make a Wish -säätiö oli räätälöinyt pojalle hauskan yllätyksen, minkä vuoksi poika vietiin radio-ohjelman vieraaksi juttelemaan Wolverinesta ja Hugh Jackmanista.

Dominic oli the Kyle and Jackie O Show -nimisessä radio-ohjelmassa vieraana, jossa poika kertoi Wolverinen olevan paras hahmo juuri sen vuoksi, että hahmo osaa parantaa itse itsensä. Pojalla ei ollut mitään aavistusta, että juontajat olivat kehitelleet hänelle yllätystä yhdessä Hugh Jackmanin kanssa.

Dominic yllättyi iloisesti, kun hän sai kuulla pääsevänsä keskustelemaan näyttelijän kanssa puhelimitse. Todellinen yllätys paljastui kuitenkin vasta myöhemmin, kun Jackman astui studion ovesta sisään suoraan pojan eteen hurja ilme kasvoillaan.