Kondomit päivitettiin 2000-luvulle – maistuisivatko tällaiset?

Terveys · Annika Kela

Taiwanilainen opiskelija on keksinyt kondomivalikoiman, joka helpottaa miehiä valitsemaan oikean kokoisen ja muotoisen kondomin ehkäisyvälineekseen. Innovatiivinen Love Guide Condoms -valikoima koostuu erilaisista kondomeista, joita markkinoidaan hedelmien ja vihannesten kuvien avulla.

Love Guide Condoms
Love Guide Condoms

Opiskelija Guan-Hao Pan sai idean valikoimaansa siitä, kun hän huomasi puutteen kondomimarkkinoilla. Vaikka nykymarkkinoilla on laaja valikoima erikokoisia ja -muotoisia kondomeja, ei niiden soveltuvuutta osata aina tulkita oikein.

Pan päätti helpottaa miehiä valinnassa ja hän lanseerasi valikoiman, jossa miehet valitsevat kondomin sen perusteella, mitä vihannesta tai hedelmää heidän miehuutensa eniten muistuttaa.

Elite Daily -lehden mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että 60 prosenttia miehistä valitsee itselleen väärän kokoisen kondomin. Panin nerokkaan keksinnön avulla valitseminen helpottuu ja ennen kaikkea ehkäisy toimii luotettavammin.