Palomies pelasti naisen hengen – omissa häissään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häät kuuluvat elämässä niihin juhliin, jotka tullaan muistamaan aina. Erään pariskunnan häistä vielä ikimuistoisemman teki hetki, kun sulhanen pelasti kesken juhlapuheiden erään tukehtumaisillaan olevan naisvieraan hengen.

Hääpari Cody ja Kelly Campbell kuuntelivat häissään puhetta, kun yksi vieraista yllättäin kertoi toisen olemassa tukehtumaisillaan. 30-vuotiaan Codyn aijattelukyky ja nopea toiminta eivät olleet kuohuviinin hämärtämiä, vaan mies riensi heti auttamaan naista.

Cody riensi pöytänsä äärestä naisen avuksi ja suoritti hänelle Heimlichin otteen. Sulhanen sai pelastettua naisen hengen ja juhlat saivat jatkua Metro-lehden mukaan heti, kun ambulanssi oli tarkastanut naisen ja todennut hänen olevan kunnossa.

Cody on ammatiltaan palomies, minkä vuoksi hänen poikansa silmissä isä on varmasti jo valmiiksi sankari. Ihmishengen pelastaminen tuoreen vaimon ja lapsen edessä on kuitenkin sellainen näky, joka ei varmasti tule hetkeen unohtumaan.