One Direction -tähti iski silmänsä perheenäitiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiljattain kihlauksensa purkanut Zayn Malik on alkanut viettämään vapaata sinkkumiehen elämää. Malik ei ole jäänyt paikoilleen vaan hänet on nähty treffeillä useiden kaunottarien kanssa. Malik kävi äskettäin illallisella Rita Oran kanssa, ja nyt hän on alkanut lähestymään Lily Allenia ehdottelevien viestien kera.

One Direction -poikabändin jättänyt 22-vuotias Zayn Malik on iskenyt silmänsä 30-vuotiaaseen perheenäitiin Lily Alleniin. Allen on onnellisesti naimisissa oleva kahden lapsen äiti, mutta se ei ole estänyt Malikia yrittämästä häntä. Malik on lähettänyt laulajattarelle useita ehdottelevia viestejä ja paljastelevia kuvaviestejä itsestään.

Lily Allenin tiedottaja on kommentoinut Daily Mirror -lehdelle, että Allen on onnellisesti naimisissa eikä Malikilla ole näin ollen pienintäkään mahdollisuutta hurmata häntä. Allenin lähipiiristä on kerrottu, että nainen on esitellyt Malikin lähettämiä kuvia ystävilleen ja ollut hyvin otettu saamastaan huomiosta.