Mikä näky! Miss Silmänruoka hyppäsi laskuvarjolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, ja nyt hänet on kuvattu harrastamassa.

Anais pitää extremelajeista, ja nyt hänet on ikuistettu laskuvarjohyppäämässä. Zanotti otti kuvaajat mukaansa harrastuksensa pariin, ja maassa ollessaan hän tietenkin kokeili varjoa selkäänsä pelkkiin bikineihin pukeutuneena.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.

Splash
Splash

anaiszanotti15092015c

Splash
Splash
Splash
Splash