Teini-Kardashian kiistää silikonirinnat – povikuva kertoo paljon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisklaanin nuorin tähti, Kylie Jenner, asteli täysi-ikäisyyteen täytettyään 10. elokuuta 18 vuotta. Tiuhaan tahtiin tyyliään vaihtava teinitähti sai nopeasti lukuisia rahakkaita tarjouksia aikusviihdettä tuottavilta yhtiöiltä.

Viime viikkoina Kylien muodot ovat kasvaneet merkittävästi, joten hänen on epäilty ottaneen rintoihinsa täytettä silikoni-implanttien muodossa. Nyt Kylie on kuitenkin kiistänyt silikonit, ja kertonut syyn kasvaneelle povelleen.

Parhaillaan Galore-lehden kannessa rohkeassa kaula-aukossa poseeraavan teinitähden mukaan salaisuus löytyy hänen rintaliiveistään ja niiden oikeanlaisista täytteistä. Kaikki eivät kuitenkaan suoralta kädeltä usko selityksiä, sillä Kylie on nähty jättipovisena rohkeissa kuvissa myös ilman rintaliivejään.

Splash
Splash

kyliejenner10092015a