Leipurin huima taidonnäyte – et erota täytekakkua KFC-annoksesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen perheenäiti Branka Njegich on julkaissut netissä kuvan leipomastaan syntymäpäiväkakusta. Etevä leipuri on onnistunut kakun tekemisessä niin hyvin, että täytekakkua on lähes mahdoton erottaa aidosta pikaruoka-annoksesta kuvan perusteella.

Kuvassa koreilee Kentacky Fried Chicken -pikaruokaravintolan kanaämpäri lisukkeineen. Daily Mail -lehden mukaan Branka leipoi kakun ystävänsä 21-vuotissyntymäpäiville.

Branka on Instagramissa paljastanut, kuinka hän teki kakkunsa. Njegich kertoi, että hän halusi panostaa jokaiseen yksityiskohtaan ja kakun tekemiseen vierähti jopa neljä päivää. Lopputulos on kerrassaan uskomaton ja voisi luulla, että jopa juhlavieraat erehtyivät luulemaan, että täytekakku oli pöydälle aseteltu KFC-ravintolan kana-ateria.