Räppäri hävisi oikeudessa miljoonia – tyttöystäväkin jätti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Lil Wayne on viime aikoina kokenut vastoinkäymisiä sekä rahassa että rakkaudessa. Mies nimittäin tuomittiin oikeudessa maksamaan kaksi miljoonaa dollaria korvauksia Signature Group-yritykselle maksamattomista laskuista. Lisäksi räppärin tyttöystävä Christina Milian jätti hänet.

TMZ-viihdesivuston mukaan Lil Wayne oli tehnyt kolme vuotta kestävän sopimuksen yksityisen lentoyhtiön kanssa. Räppäri lenteli yhtiön yksityisillä lentokoneilla kaksi vuotta maksamatta laskujaan. Oli vain ajan kysymys, koska räppäri joutuisi maksamaan velkansa oikeuden määräyksellä.

Oikeudessa häviämisen lisäksi miehen parisuhde kariutui. Lil Wayne ja poptähti Christina Milian alkoivat seurustella vuosi sitten. Nyt suhde on kuitenkin tullut tiensä päähän. Lähipiirin mukaan eroon ei liity draama. Pari erosi, koska heillä ei ollut tarpeeksi aikaa toisilleen. Lil Waynen harmiksi hän on joutunut sulattamaan paljon huonoja uutisia lyhyen ajan sisällä.