Mel Gibsonille tulossa jo yhdeksäs lapsi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä-ohjaaja Mel Gibson on huhujen mukaan saamassa perheenlisäystä tyttöystävänsä Rosalind Rossin kanssa. Mikäli huhut pitävät paikkaansa, tulee 59-vuotiaasta Gibsonista isä yhdeksännen kerran.

New Idea -lehden mukaan huhut raskaudesta saivat alkunsa siitä, kun Rosalindin ystävä lipsautti medialle, että Ross oli yllättäen lopettanut juhlimisen ja alkoholin juomisen. Kuukautta aiemmin 24-vuotiaalle Rossille oli vielä alkoholi maistunut yhteisissä illanistujaisissa.

Lähipiirin mukaan Rosalind haaveilee äitiydestä ja hän haluaisi kolme tai neljä lasta. Gibsonin ja Rossin suhde on vakaalla pohjalla ja he ovat onnellisia yhdessä. Ilmeisesti pari ei ole nähnyt syytä aikailla perheen perustamisen kanssa ja jos huhut pitävät paikkaansa, odottaa Rosalind esikoistaan Melin kanssa.