Kovapäinen vanhus piti poliiseja pilkkanaan – todiste videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisit olivat nähneet keskellä maantietä vaarallisesti olevan vanhuksen, joka oli sähköskootterinsa kanssa pysähdyksissä. Sähköskootterista oli loppunut akku, minkä vuoksi mies oli jäänyt kulkuneuvonsa kanssa keskelle autokaistaa.

Poliisit yrittivät saada vanhusta jättämään sähköskootteriaan, mutta hän oli hyvin vahvasti eri mieltä. Poliisit olivat yrittäneet tarjota vanhukselle kyytiä, jolloin sammunut sähköskootteri olisi pitänyt jättää hetkeksi tien sivuun.

Tämä ei käynyt miehelle, sillä hän ei halunnut jättää kulkuneuvoaan. Poliisit eivät keksineet muuta keinoa kun alkaa työntämään sähköskootterissa istuvaa vanhusta eteenpäin poliisiauton puskurilla.

Tilannetta seuranneet olivat kuvanneet poliiseja ja huvittavalta näyttävää toimintaa. Videon tullessa julki poliisit joutuivat kuitenkin Metro-lehden mukaan vaikeuksiin, koska poliisien toiminta oli ollut Ranskan liikennesääntöjen vastaista.

Les dépanneurs en folie… A Barcarès !!!

Posted by Vidéo délire on Monday, September 7, 2015

Katso video tästä.